DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çeşme’de dudak uçuklatan fiyata villa kiraladı

Çeşme’de dudak uçuklatan fiyata villa kiraladı
02.07.2019
243
A+
A-

Oyuncu Ezgi Mola, Çeşme’de işletmeci sevgilisi Mustafa Aksallı ile daha fazla vakit geçirmek için 2 katlı bir villa kiraladı.

Oyuncu Ezgi Mola, yaz sezonunu Çeşme’de geçirecek. Mola, Çeşme’de işletmecilik yapan sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın işleri nedeniyle 3 aylığına bir ev kiraladı. Sadece iş seyahatleri için İstanbul’a gidip gelen güzel oyuncu, iki katlı lüks villası için aylık 15 bin TL’yi gözden çıkardı. Mustafa Aksakallı’nın yoğun temposundan dolayı bir süreliğine Çeşme’de yaşayacak olan Ezgi Mola, böylelikle erkek arkadaşını da bir an olsun yalnız bırakmayacak. Sezon başladığında yurda dönecek olan güzel oyuncu, hemen akabinde Alice adlı müzikalinin çalışmalarına tam gaz devam edecek.(CUMHURİYET)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.