DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ceyda Düvenci yeni imajıyla ilgili konuştu

Ceyda Düvenci yeni imajıyla ilgili konuştu
25.10.2019
236
A+
A-

Görüntüsünde köklü bir imaj değişikliğine giden Ceyda Düvenci yeni haliyle görenleri şaşırtıyor. Düvenci yeni imajına, eşi Bülent Şakrak’ın yaptığı yorumu açıkladı.

Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre;Oyuncu Ceyda Düvenci, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Düvenci, yeni saç rengiyle ve verdiği kilolarla bambaşka birine dönüştü. Fazla kilolarından kurtulmaya çalıştığını söyleyen Düvenci,”Kısa zaman içinde beş kilo verdim. Bir dört kilom daha var. Şeyda Çoşkun’la zayıflıyorum bu süreçte ama spor da yapmaya başladım. İyi geliyor böyle çok güzel oldu. Yeni imajımı eşim çok beğendi. Bülent, ‘Yeni sevgili yaptım’ deyip duruyor. Bu, bana da iyi geliyor.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.