DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çukur’a yeni bir isim dahil oldu!

Çukur’a yeni bir isim dahil oldu!
11.12.2020
195
A+
A-

4. sezonuyla izleyicilerle buluşan Ay Yapım imzalı, sevilen fenomen dizi ‘Çukur’a yeni bir isim daha dahil oldu. Yayımlandığı günden bu yana her bölümü heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Genco Özak katıldı.

Yeni bölümüyle her Pazartesi akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen, yeni sezonunda hem reytinglerde hem de sosyal medyada yüksek bir grafik çizen, hikayesiyle her bölüm büyük ses getiren ‘Çukur’a Genco Özak, Kulkan Erdenet karakteriyle dahil oldu.

Genç oyuncunun Erdenet ailesinin küçük oğlunu canlandıracağı dizide ailenin göz bebeği olarak büyütülen ama diğer abilerine hiç benzemeyen, kafasına estiği gibi bir hayat süren Kulkan’ın Koçovalılar’la olan savaşlarında kritik bir noktada durması bekleniyor.

Küçük kardeşin savaşa dahil olmasıyla Çatağay ve Ogeday’ın aile içindeki dengelerinin nasıl değişeceği ise şimdiden heyecan yaratıyor.

Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki dizinin başrollerinde Aras BUlut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erken ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor.

GENCO ÖZAK KİMDİR?

2 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Genco Özak, eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kocamın Ailesi dizisi ile kazandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterine hayat verdi. Genco Özak, 1.84 metre boyunda, 79 kilo ve Akrep burcudur.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.