DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Dağ’ artık evli… Aralarındaki boy farkı 50 cm!

‘Dağ’ artık evli… Aralarındaki boy farkı 50 cm!
23.10.2018
362
A+
A-

Game of Thrones dizisindeki The Mountain (Dağ) rolüyle ünlenen Thor Björnsson, sevgilisi Kelsey Henson’la evlendi.

Aralarındaki boy farkı nedeniyle sosyal medyada sık sık esprili gönderilere konu olan ünlü oyuncu Thor Björnsson ile sevgilisi Kelsey Henson dünya evine girdi.

2.06 boyundaki Björnsson ile 1.56 boyundaki Henson düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. 29 yaşındaki oyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bu güzel kadını hayatımın geri kalanında olacak. Yan yana yaşayacağımız her şey için çok heyecanlıyım” dedi. Henson ise “Seni sonsuza dek seveceğim. Hayatta tüm yaşayacaklarımızda yanında durmaya söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Game of Thrones’daki rolüyle ünlenen Björnsson, bu yıl ‘dünyanın en güçlü adamı’ yarışmasını da birinci tamamlamıştı.
(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.