DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Damla Ersubaşı’ya ihanet şoku!

Damla Ersubaşı’ya ihanet şoku!
25.11.2019
269
A+
A-

Sihirli Annem dizisindeki rolüyle herkesin tanıdığı oyuncu Damla Ersubaşı, ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayarken şok bir haberle sarsıldı. Damla Ersubaşı’nın eşi Mustafa Can Keser, gittiği gece kulübünde bir kadınla görüntülendiği iddia edildi.

Ersubaşı, yaşanan olay sonrası eşini takipten çıkartarak birlikte çekilen fotoğrafını sildi.

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Damla Ersubaşı, şimdilerde ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Ancak oyuncunun 2016 yılında evlendiği Mustafa Can Keser’in bir kadınla görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Uçankuş’ta yer alan habere göre: Mustafa Can Keser, gittiği gece kulübünde eşi Damla Ersubaşı’ya ihanet etti. Keser, kulüpte bir kadınla samimi şekilde görüntülendi. Fotoğrafların magazin gündemine bomba gibi düşmesiyle ihaneti öğrenen oyuncunun boşanma kararı aldığı iddia edildi.

TAKİBİ BIRAKIP FOTOĞRAFLARI SİLDİ

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Damla Ersubaşı’nın eşinin sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı ve birlikte olan tüm fotoğraflarını sildi. Oyuncunun bu hamlesi ise ortaya atılan ihanet iddialarını güçlendirdi. Mustafa Can Keser, Ortaköy’de bulunan bir gece kulübünün CEO’su olarak çalışıyor.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.