DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın, Survivor 2020 sıralamasını gösteren fotoğrafı paylaştı

Demet Akalın, Survivor 2020 sıralamasını gösteren fotoğrafı paylaştı
16.07.2020
206
A+
A-

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyada dolaşan Survivor 2020 hakkındaki bir paylaşımı sayfasına taşıdı ve üzerine dikkat çekici bir yorumda bulundu.

Dominik’te yaşanan hayatta kalma mücadelesi oyunu Survivor 2020 geçen akşam Cemal Can’ın şampiyonluğu ile sona erdi. Ekranları başındaki izleyicilerin attıkları oylarla belirlenen şampiyonun Demet Akalın’ın da desteklediği bir isim olması onu fazlasıyla sevindirdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden neredeyse yarışmanın ilk günlerinden beri paylaşımlarda bulunan Demet Akalın, final sonrasında da bu alışkanlığını sürdürdü ve sosyal medyada dolaşımda olan bir fotoğrafı kendi hesabına taşıdı.

Acun Ilıcalı’nın final öncesinde geriye kalan dört yarışmacı ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını hesabından paylaşan Akalın burada yarışmacıların el hareketleriyle yarışmadaki derecelerini belirlemelerine göndermede bulundu.

İlginç bir şekilde yaptıkları el hareketleriyle yarışmadaki sıralamalarını belirleyen isimler için Demet Akalın şu yorumda bulundu: “Parmaklara dikkat! Evrene gönderdiğiniz enerjiye dikkat”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.