DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Özdemir isyan etti: Hesap soracağım

Demet Özdemir isyan etti: Hesap soracağım
19.03.2023
137
A+
A-

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Özdemir çıkan haberlere dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Evli bir kadın oyuncunun, evli bir yönetmenle birlikte olduğu iddiası geçen gün magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu ismin, eşi Oğuzhan Koç’la evliliğinde kriz yaşadığı ve evi terk ettiği konululan Demet Özdemir olduğu iddiası ortaya atıldı.

Özdemir’den bu haberlere dair açıklama geldi.

“YETSİN ARTIK!”

Özdemir, hakkında çıkan haberlere Instagram hesabından şu yanıtı verdi:

* İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun.

* Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum.

* Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım.

* Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim, bilin isterim. Yetsin artık!

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.