DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Akkaya’dan Süleyman Soylu yorumu

Deniz Akkaya’dan Süleyman Soylu yorumu
14.04.2020
258
A+
A-

Süleyman Soylu’nun dün gece saatlerindeki istifa isteği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Eski manken ve model Deniz Akkaya da bu istifa hakkında kendi düşüncelerini sosyal medya sayfasından paylaştı.

Dün akşam saatlerinde görevinden ayrıldığını açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi. Türkiye gündemi istifaya odaklandı. İstifa hakkında yorum yapanlardan biri de Deniz Akkaya oldu . Eski model Akkaya bu istifayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkat çekti.

“GEMİYİ EN SON KAPTAN TERK EDER”

Akkaya açıklamasında “Gerçekten sırası değil bu istifanın… Gemiyi en son kaptan ve ekibi terk eder; bir kaptan kızı olarak böyle bilirim ben” yorumunda bulundu.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.