DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Deniz Seki ile Faruk Salman’ın Ayrılık Nedeni Belli Oldu

Deniz Seki ile Faruk Salman’ın Ayrılık Nedeni Belli Oldu
25.08.2017
372
A+
A-

Üç yıl ceza evinde kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki sevgilisi Faruk Salman’dan sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Deniz Seki ile Faruk Salman çiftinin ayrılık nedeni belli oldu. Deniz Seki ceza evinden çıktıktan sonra yoğun bir konser maratonuna girerken Faruk Salman’ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia edildi. Faruk Salman’ın Deniz Seki ile daha fazla zaman geçirmek istediği, ünlü şarkıcının tüm konserlerine beraber katılmak istediği iddia edilirken Deniz Seki’nin bu isteğe mesafeli olması çiftin ayrılıklarına neden olduğu belirtildi.

DENİZ SEKİ FARUK SALMAN AYRILIK NEDENİ

Deniz Seki-Faruk Salman çiftinin ayrılık nedeni olarak; 52 yaşındaki iş adamının, ünlü şarkıcı ile konserler dahil her yere birlikte gitmek ve uzun bir tatile çıkmak istemesi gösteriliyor.

Salman’ın “Sürekli birlikte olalım, ben seni 3 yıl boş yere mi bekledim?” diyerek, Seki’ye rest çektiği öğrenildi.

Ancak Deniz Seki ile Faruk Salman’ın yakın dostları, ikili için “Her an barışabilirler” dediği belirtiliyor. Faruk Salman’ın Deniz Seki’nin cezaevi günlerinde dahil yanında olduğu belirtilirken yaşanan ayrılığın uzun süreli olmayacağı iddia edildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.