DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Didem Soydan benzincide saldırıya uğradı!

Didem Soydan benzincide saldırıya uğradı!
10.01.2019
256
A+
A-

Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker, pazartesi öğle saatlerinde Bakırköy sahilindeki bir benzincide saldırıya uğradı.

VIP minibüsten inen kalabalık grup ile ünlü ikili arasında tekme tokat arbede yaşandı.

Son günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından bahsettiren model Didem Soydan, bu kez yaşadığı bir kavgayla gündeme geldi.

Görgü tanıklarına göre; birbirlerine hakaret ederek küfürleşen iki grup, etraftaki insanların araya girmesiyle ayrıldı.

Kavga sonrası Didem Soydan ve Umut Eker’in zor sakinleştirildiği öğrenildi.

‘DELİLLERİ SUNDUK, BÜYÜK TAZMİNAT ALACAĞIM’

Kavga hakkında konuştuğumuz Didem Soydan, saldırıya uğradığını doğrulayarak şöyle konuştu: “O insanlardan şikayetçi oldum. Mahkemeye intikal eden bir olay. Bütün delilleri, kamera kayıtlarını mahkemeye sunduk. Büyük tazminat alacağım, onu bekliyorum.” Soydan, “Kavga sırasında siz herhangi bir darp aldınız mı?” sorusuna ise “Bana öyle bir şey yapabilirler mi? Beni darp edecek kişi henüz daha doğmadı” diye cevap verdi.(Sabah)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.