DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Düğün sonrası Oğuzhan Koç’un annesinden Demet Özdemir’e mesaj

Düğün sonrası Oğuzhan Koç’un annesinden Demet Özdemir’e mesaj
03.09.2022
189
A+
A-

Geçen pazar Sarıyer’deki bir otelde şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlenen oyuncu Demet Özdemir’e kayınvalidesi Kıymet Koç’tan mesaj geldi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 26 Ağustos olarak belirledikleri nikâh tarihlerini olumsuz hava şartları nedeniyle 28 Ağustos’a ertelemişti. İkili, iki günlük gecikmeyle Sarıyer’deki bir otelde evlenmişti.

Düğün sonrası Oğuzhan Koç’un annesi Kıymet Koç’tan gelinine tebrik mesajı geldi.

“GÜZEL GÜNLERİNİZ EVLAT SEVGİSİYLE TAÇLANSIN”

Düğünde çekilen fotoğrafları sosyal medyada yayınlayan anne Koç, gelinine “Demet’ciğim ailemize hoş geldin. Güzel bir gün, rüya gibi düğün. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Hassasiyet, incelik, zarafet. Bence, bizce çok güzel bir düğündü. Evlatlarım yuvanız şen, bereketli olsun. Güzel günleriniz evlat sevgisiyle taçlansın. Allah iyilerle karşılaştırsın. Kem gözlerden , art niyetli insanlardan, suizanda bulunanlardan muhafaza eylesin” sözleriyle seslendi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.