DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Efsane dizi yeniden çekiliyor!

Efsane dizi yeniden çekiliyor!
07.09.2018
285
A+
A-

80’li yıllara damga vuran yabancı dizi Şahin Tepesi, yerli versiyonuyla yeniden çekilecek. Ay Yapım imzalı olacak yeni dizinin başrolü için ise Hande Erçel ve Afra Saraçoğlu ile görüşme yapılıyor.

Yönetmen Hilal Saral, Ay Yapım için hazırladığı yeni dizisi için Hande Erçel ve Afra Saraçoğlu’yla görüşme halinde. Saral’ın Hande Erçel’i mi yoksa Afra Saraçoğlu’nu mu seçeceği merak konusu . ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Kara Sevda’ gibi sevilen yapımların yönetmeni Hilal Saral, Ay Yapım’a yeni bir dizi çekmek için kolları sıvadı.

80’li yıllara damgasını vuran yabancı dizi ‘Şahin Tepesi’ni uyarlayacak olan yönetmen cast çalışmalarına hız verdi.

GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Dizinin başrol oyuncusu olarak Zerrin Tekindor’la anlaşan Saral, genç kadın oyuncular için de Hande Erçel ile Afra Saraçoğlu’yla görüşmelere başladı. Saral görüşme neticesinde iki oyuncudan birine karar verecek. Diziyi Melek Gençoğlu ve ekibi kaleme alıyor.

(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.