DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erkan Petekkaya, İrem Sak sorusuna çok sinirlendi

Erkan Petekkaya, İrem Sak sorusuna çok sinirlendi
03.09.2018
250
A+
A-

Erkan Petekkaya, ‘Kapan’ filminin basın toplantısında konuştu! Petekkaya kendisine İrem Sak’ın, ‘Onunla asla evlenmem’ sözleri hatırlatılınca çok sinirlendi

Erkan Petekkaya ve Öykü Çelik’in başrolünü paylaştığı, ‘Kapan’ filminin basın toplantısı önceki gün Ciner Stüdyoları’nda gerçekleşti.

‘BU KISIMLARI ÇIKARTIN!’

Röportaj sırasında Erkan Petekkaya’ya, geçen ay İrem Sak’ın katıldığı bir programda, “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek’le mi evlenirsin, Erkan Petekkaya’la mı?” sorusuna, “Erkan’la asla evlenmem” sözleri hatırlatılınca ortam gerildi.

İrem Sak’tan, Erkan Petekkaya’ya olay sözler!
İrem Sak’tan, Erkan Petekkaya’ya olay sözler!
Oyuncu, “Bana niye başkalarını soruyorsunuz? Sormayın kardeşim. Bu kısımları röportajdan çıkartın, yapımcılarınıza söyleyin” diyerek gazetecilere çıkıştı.

ÖYKÜ ÇELİK: EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM

Sevgilisi Can Kıraç’la ilişkisini anlatan Öykü Çelik ise “10 aydır birlikteyiz. Benzemediğimiz noktalar var ama uyumluyuz. Çok benzeyen insanlar, birbirini sıkar” dedi. Evlilik düşüncesinin olmadığını söyleyen oyuncu, “Toplum o kadar bu düşüncedeki ilişkimizin ikinci ayında, ‘Ne zaman evleniyorsunuz?’ demeye başladılar. Böyle olunca ilişkiden soyutlanıyorsun” şeklinde konuştu.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.