DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok ayrılık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok ayrılık!
28.03.2018
226
A+
A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. bölümünde şok bir gelişme yaşandı. Hızır Çakırbeyli’nin en has adamlarından olan Servet arabasında ölü bulundu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölüm final sahnesinde, Hızır Servet’i arabasında öldürülmüş olarak buldu. Usta oyuncu Tuna Orhan’ın canlandırdığı Servet karakteri gerçekten öldü mü sorusu ise dizinin hayranlarında soru işaretleri bıraktı.

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27 Mart Salı akşamı 96. bölümüyle ekranlara geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’de hamile olduğunu öğrenen Meryem rahatsızlanınca şok bir gerçekle yüz yüze kalmıştı. Kalp rahatsızlığı ortaya çıkan Meryem’in çocuğunu aldırması gerektiği doktoru tarafından açıklanmıştı. Dizinin yeni bölümünde Meryem bu hastalığı ve hamileliği arasında kaldı. Meryem tüm risklere rağmen çocuğunu doğurmak istediğini söyledi.

Dizinin final sahnesinde ise büyük bir şok yaşandı. Usta oyuncu Tuna Orhan’ın canlandırdığı Servet karakteri arabasında ölü olarak bulundu. Hızır Çakırbeyli çok sevdiği Servet’i ölmüş olarak görünce şok yaşadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Etrafındakilerin sağlığıyla ilgili söylediklerine aldırış etmeyen Meryem, çocuğunu doğurmak konusunda kararlıdır. Aldığı bu zor karar sonucunda, ardında bırakacaklarını emanet edebileceği tek kişi ise Ceylan’dır. Hızır’a olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinen Ceylan, son zamanlarda yakınlaşmaya başladığı Meryem’in bu arzusu sonucu kazanmakla kaybetmek arasında bir yerde kalır. Diğer tarafta da olaylar durulmak bilmez. Ekrem, Güneş ve Hakkı’nın masaya oturma hazırlığı yaptığı günlerde, Çakırbeylilerin atacağı her yanlış adım aileden birinin kaybına sebebiyet verebilir. Düşmanlarıyla savaşırken dahi gücünü ailesinden aldığını söyleyen Hızır, onu güçsüz bırakabilecek şeyin de ailesi olduğunu, yaşayacağı yeni kayıpla tekrar görecektir.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.