DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Sürpriz İsim!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Sürpriz İsim!
13.08.2018
283
A+
A-
ATV ekranlarında yayınlanan izlenme rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, Deniz Çakır ve Olgun Şimşek diziden ayrılmasından sonra yeni sezonda dizeye  Vasfi Arşan Çelik Dahil oldu.
Vasfi Arşan Çelik kimdir ve kim canlandırıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alacak oyuncu yeni sezona diziye dahil olacak. Ünal Kaplan’ın kendisinden gizlenen oğlu karakterini kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Vasfi Arşan Çelik gerçekte kimdir kim canlandırıyor sorusu dizinin fanatikleri tarafından merak edilmeye başlandı. Kulislere bomba gibi düşen bu iddaa şimdiden en çok konuşulanlar arasına girmiş durumda.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alacak. Yeni sezonda diziye dahil olacak olan Vasfi Arşan Çelik karakteri merak uyandırdı. Ünal Kaplan (Tarık Ünlüoğlu) Ünal’ın kendisinden gizlenen oğlu olarak ortaya çıkacak olan Vasfi Arşan Çelik gerçekte kimdir kim canlandırıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda Ünal Kaplan’ın oğlu Vasfi Arşan Çelik karakteri diziye yeni sezonda dahil olacak. Sosyal medyada büyük ses getiren, dizinin fanatikleri ve tüm izleyiciler buna çok şaşıracak. Daha önce başka bir isim konuşulmuştu, Yanlız ünlü oyuncu Vasfi Arşan Çelik’in bu rolü kapmış gibi iddaa ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.