DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ezel dizisinin Ömer’i, son haliyle sosyal medyayı salladı!

Ezel dizisinin Ömer’i, son haliyle sosyal medyayı salladı!
28.08.2019
293
A+
A-

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Ezel dizisiyle büyük beğeni toplayan İsmail Filiz, son görüntüsüyle sosyal medyayı salladı.

Tartışmasız Türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olan Ezel, yayınlandığı dönem milyonları ekrana kilitliyordu.

Dizide İmirzalıoğlu’nun gençliğini canlandıran İsmail Filiz, yeni saçlarıyla dizideki görüntüsünden farklı bir tarza büründü.

Instagram’da 51 bin takipçisi olan Filiz’in yeni tarzı için takipçileri, ”Ömer’e ne olmuş?” ve ”Bu Ömer mi???” gibi yorumlarda bulundu.

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşayan 39 yaşındaki oyuncu, 2017 yılında hayatını meslektaşı Nurana Bagieva ile birleştirdi. Bagieva, bir dönem rol aldığı Göç Zamanı dizisinin çekimleri esnasında, sevişme sahnesinde oynamayı reddettiği için dizinin kadrosundan çıkarılmıştı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.