DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güldür Güldür Show’a yeni 3 transfer!

Güldür Güldür Show’a yeni 3 transfer!
03.09.2019
282
A+
A-

Güldür Güldür yeni sezon öncesi oyuncu kadrosuna üç oyuncu daha kattı. İkisi eskiden de kadroda yer alan Aylin Kontante ve Çağlar Çorumlu programa yeniden dahil olurken, İrem Kahyaoğlu da kadroya yeni katılan isim oldu.

Yeni sezon için hazırlıklarına devam eden Güldür Güldür’de çalışmalar devam ediyor. Kadrosunda güçlü isimleri barındıran ve Ali Sunal’ın sunumuyla gerçekleştirilen eğlence programı Güldür Güldür Show’a üç bomba isim, sevilen programın kadrosuna dahil oldu.

AYLİN KONTANTE VE ÇAĞLAR ÇORUMLU GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’A GERİ DÖNDÜ

Güldür Güldür Show yeni sezona hazırlanıyor. Çağlar Çorumlu ve Aylin Kontente Kul ekibe geri döndü. Çağlar Çorumlu bir süre önce ekipten ayrılmıştı. Aylin Kontente ise bebeği olduktan sonra bir sezon ara vermişti. İrem Kahyaoğlu da kadroya yeni katılan isim oldu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.