DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ezgi Mola’dan mayolu poz! Dikkat çeken detay

Ezgi Mola’dan mayolu poz! Dikkat çeken detay
30.06.2018
450
A+
A-

Yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan Ezgi Mola, paylaştığı mayolu pozuyla beğeni topladı

Oyuncu Ezgi Mola, farklı kişiliği ve cesareti ile takdir toplayan bir isim.

Hayvan sevgisi ile bilinen, hayvanlara karşı yapılan kötülüklere karşı sosyal medyadan büyük farkındalık adımları atan Mola, zaman zaman kilolarıyla ilgili de paylaşımlar yapıyor.

Sinema filmlerine ağırlık veren Mola, son zamanda verdiği kilolarla da gündemden düşmüyor. Mola uzun süredir diyet ve spor programı ile kilo veriyor ve bu konuda sık sık da paylaşım yapıyor. Şu sıralar tatilde olan Mola mayolu paylaşımıyla beğeni topladı.

Mola’nın “Arkadaşlar ekmeği bıraktım ama bu fotonun ekmeğini yerim müsaadenizle” yorumuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı.

Siyah mayosuyla dikkat çeken Mola’nın kasıklarındaki dövmeler de gözlerden kaçmadı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.