DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e ilginç yasak!

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e ilginç yasak!
01.10.2018
236
A+
A-

2,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen’in eşi Burak Özçivit’e parfüm yasağı getirdiği iddia edildi.

Temmuz 2017’de evlenen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen bebek bekliyor. Kokulara karşı aşırı hassas olan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’ten parfüm kullanmamasını istedi.

Posta’nın haberine göre zor bir dönemden geçen ve sürekli midesi bunalan Fahriye Evcen kokulara karşı çok hassas. Öyle ki, Burak Özçivit’in parfüm ve deodorant kullanmasını yasakladı. Anne adayı Fahriye Evcen bebeğini kendi büyütmek için yardımcı almamaya da karar verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.