DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Ürek: Dava 10 yıl sürdü kaybım 3,5 milyon dolar

Fatih Ürek: Dava 10 yıl sürdü kaybım 3,5 milyon dolar
30.11.2018
231
A+
A-

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek, kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini nasıl kaybettiğini anlattı.

Fatih Ürek, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybeden Fatih Ürek, merak edilenleri canlı yayında anlattı. Ürek, “Son kaybım! 3,5 milyon dolarım gitti. Balmumcu’daki 4 katlı evim gitti. Başrollerde kandeşim vardı. Ancak o para ona da yaramadı. Bu kayıp kandeşim veçevresindekiler nedeniyle oldu. Tefeci neden para almış. Karşılığında da tapuyu vermiş. Bir peçetenin ucunda bile imza almamış. Dava 10 sene devam etti. Yargıtay zaman aşımı dedi. Lehe görünün tek bir delil yoktu. Kardeşimle görüşmüyorum. 2 ablam daha var ama onunla görüşmüyorum. Uzaktan merhaba beldi. Çok canımı yaktı. Akıllanmamış” dedi.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.