DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Game of Thrones’un yeni sezonunun gösterim tarihi ertelenebilir

Game of Thrones’un yeni sezonunun gösterim tarihi ertelenebilir
28.08.2018
256
A+
A-

Game of Thrones dizisinin 8. sezonunun planlandığı gibi Nisan 2019’da gösterime girmeyebileceği ve ertelenebileceği açıklandı.

Game of Thrones’un yeni sezonunun planlanan tarihte gösterime girmeyebileceğini görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, açıkladı. Bauer, ekip olarak çalışmaya yeni başladıklarını ve işlerinin en erken 2019 Mayıs’ında bitebileceğini ifade ederek, “2019 Mayıs’ına kadar 8. sezon üzerinde çalışacağız, yani sekiz dokuz ay sürecek. Ancak devam dizisinin çekimleri Şubat’ta başlıyor, en azından pilot bölüm böyle. Yani onlar başladığında bizim halen daha 8. sezonla ilgili yapacak çok fazla şeyimiz olacak” dedi.

CESUR FİNAL

Bauer, final sezonuyla ilgili düşüncelerini ise şöyle dedi: “Bence final çok cesurca. İzlemesi çok ilginç olacak. Objektif bir şekilde baktığımda, bu dizi başka bir şekilde sona eremezdi gibi düşünüyorum; bence bitmesi gerektiği gibi bitiyor.”

HBO, önümüzdeki dönem Game of Thrones’un devam versiyonunun çekileceğini ve farklı senaristlerin imzasını taşıyan projeler arasından Jane Goldman ve George R.R. Martin imzalı olan pilot bölümün onaylandığını açıklamıştı. Devam dizisinde orijinal dizide yaşananların binlerce yıl öncesine giderek Westeros tarihinin gizli gerçeklerini keşfe çıkacak.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.