DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gökhan Çıra hakkında Bahar Candan’dan şoke eden iddia!

Gökhan Çıra hakkında Bahar Candan’dan şoke eden iddia!
16.11.2021
843
A+
A-

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlü olduktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ve son olarak Al Sana Haber’de yorumcu olan Bahar Candan’dan şoke eden bir iddia geldi. Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile görüntülenen Gökhan Çıra hakkında Bahar Candan’dan gündemi sarsan bir iddia geldi. Bahar Candan, Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’nın biseksüel olduğunu iddia etti.

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünde Flash Tv’de yayınlanan Al Sana Haber’de olay bitmiyor. Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı programda ilginç iddialar gündeme geldi.

Candan Selin Ciğerci’nin boşandığı eşi Gökhan Çıra hakkında şok iddialarda bulundu. Candan “Bunlar 3 erkek bir kız geziyorlar. Gökhan zaten biseksüel sanırım. Herkes tercihinde özgür. Bu bir iddia değil. Ben biyolog değilim. İnsan biyolojisinden anlamam. Böyle bir şey hissediyorsa yaşasın” dedi.

“YÜZDE 90’I JİGOLO”

Esra Balamir, Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisinin manken Tolga Kulakçı olduğunu açıklamıştı. Seyhan Soylu da bu konuda yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Soylu Selin Ciğerci’ye seslenerek “Best Model’a katılanların yüzde 90’ı jigolo” yorumunda bulundu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.