DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hande Erçel’in annesinin son paylaşımı duygulandırdı

Hande Erçel’in annesinin son paylaşımı duygulandırdı
12.01.2019
278
A+
A-

Hande Erçel’in bir süredir hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel, hayatını kaybetti. Anne Erçel’in sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

Yeni yayına başlayacak olan ‘Halka’ dizisinin başrol oyuncularından olan Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında “İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah” demişti.

SABAHA KARŞI VEFAT ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Geçtiğimiz yılın son haftasında kanser tedavisi için hastaneye yatırılan Hande Erçel’in annesi kansere yenik düştü. İki gün önce durumu ağırlaşan anne Aylin Erçel’in sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

ANNESİNE DONÖR OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında, “Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik” demişti.

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI!

Güzel oyuncu Hande Erçel’in uzun süredir hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel’in sosyal medya hesabı Twitter’dan son olara kızıyla alakalı bir mesajı beğendiği ortaya çıktı.

“HANGİ ANNE KIZINA OLAN NEFRETE DAYANABİLİR?”

Aylin Erçel’in beğendiği tweette “Lütfen ama lütfen şu kızın yakasından düşün, ailesini rahat bırakın artık. Haftalardır hastalıkla uğraşıyorlar ve siz hala daha linçten, kötü yorumlardan vazgeçmiyorsunuz. Biraz merhamet, vicdan, kalp. Hangi anne kızına olan bu anlamsız nefrete dayanabilir? Yeter.” yazıyordu.

ÜNLÜLERDEN DESTEK

Ünlü isimler, oyuncu Hande Erçel’in annesinin ölümden duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaşarak oyuncuya destek oldu.

PINAR ALTUĞ ATACAN

Altuğ notunda, ‘Genç yaşta annesiz kalmak, bu acıyı ancak yaşayan bilir, anlar???? Başın sağ olsun Hande’cim, anneciğinin mekanı cennet olsun.
O seni hep görecek ve seninle gurur duymaya devam edecek’ yazdı.

HATİCE

“Rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın. Çok üzüldüm çok. Mekanı cennet olsun anneciğinin. Rabb’im sabırlar versin Hande’cim.”

KUŞUM AYDIN

“Başın sağ olsun sabırlar dilerim. Melek anneciğinin mekanı cennet olsun.”

AYNUR AYDIN

“Kendisi ile hiç tanışmadık. Az önce haberlerde gördüm. O kadar üzüldüm ki. Ah be güzel yüzlü Hande, başın sağ olsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun.”

ÖZLEM ADA ŞAHİN

“Güzel kalpli Hande, anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sabır versin, sen çok güçlü birisin. Çok üzüldüm.”

İNTİZAR

“Tarifsiz üzgünüm Hande. Sonsuz yolculuğu nurlar içinde olsun güzel annenin.”

TUĞBA EKİNCİ

“Allah rahmet eylesin. Kıyamam genç yaşta annesiz kaldı. Allah sabır versin. Amin.”

HADİSE

Ünlü İsimlerden Annesini Kaybeden Hande Erçel’e Destek Gecikmedi
“Sevgili Hande ve Gamze ne desek boş. Ne yazsak boş. Tüm dualarımız anneciğiniz için, ikiniz için. Anneciğinizin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.”
(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.