DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti

Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti
07.01.2022
308
A+
A-

Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmesiyle gündeme gelmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim yatakta eşiyle paylaştığı video ile dikkat çekti. Misafirlerini kahvaltıya götüren Hanife, kişi başı kahvaltının 100 TL olmasına isyan etti.

Evlilik programlarının sona ermesinin ardından sosyal medya fenomeni haline gelen ünlü gelin adayı Hanife Gürdal kocası Kemal Ayvaz ile yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor.

Son olarak yatakta çektikleri videoyu paylaşan Hanife ve eşi, misafirlerini götürdükleri Uzungöl’deki kahvaltıda ödedikleri ücrete isyan etti.

“500 LİRAYA AYLIK ALIŞVERİŞ YAPAR ADAM EVİNE”

Güsel, “Ben bir yerde bedava yemek yemek istesem o yemeği her türlü bedavaya getiririm. Parasını veriyorum, ama hak etsin yani değecek bir şeyler olsun.” dereken, söze giren Kemal Ayvaz ise, “100 lira kişi başı kahvaltı mı olur? 100 liraya aile geçindirir kendini. 500 liraya bir aylık alışveriş yapar eve be adam!” diyerek tepki gösterdi.

Hanife, geçtiğimi aylarda katıldığı bir programda ise eşi Kemal Ayvaz’ın ailesinin kendisini istemediğini, Kemal’in ailesinin baskısı altında kaldığını ve Ayvaz’ın ailesine karşı kendisini korumadığını ifade etmişti.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.