DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beren Saat’ten dikkat çeken paylaşım

Beren Saat’ten dikkat çeken paylaşım
11.07.2019
228
A+
A-

Bir süredir şarkıcı Kenan Doğulu ile boşanma haberleri çıkan oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu arasında sular durulmuyor. Beren Saat, bugün sosyal medya hesabından yaptığı “Size sıradan biriymişsiniz davranan insanları sevmeyin” paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

BEREN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Doğum gününde hayatını kaybeden eski sevgilisiyle alakalı paylaşımlar yapan ve eşiyle uzun süredir görüntülenmeyen Beren Saat, sessizliğini Instagram hesabından bozdu. Saat, Oscar Wilde’nin ‘Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin’ sözlerini paylaşarak boşanma dedikodularını tekrar gündeme getirdi.

“AYRILIK YOK”

Öte yandan Kenan Doğulu boşanma haberlerini “Ayrılık yok” diyerek yalanlamıştı. Oğlu Kenan Doğulu’nun konserinde boşanma iddiaları hakkında konuşan Serpil Doğulu, ise “Beren ile Kenan ayrı değiller. Her şey yolunda. Herkes işinde gücünde…” demişti.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.