DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazal Kaya’dan “Çocuğun LGBTİ olsa tepkin ne olurdu” sorusuna net cevap…

Hazal Kaya’dan “Çocuğun LGBTİ olsa tepkin ne olurdu” sorusuna net cevap…
13.06.2020
208
A+
A-

Fikret Ali isminde bir oğlu olan Hazal Kaya, Instagram üzerinden katıldığı bir canlı yayında “Çocuğun LGBT olsaydı ilk tepkin ne olurdu?” sorusuna net cevap verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını nedeniyle Instagram üzerinden sık sık canlı yayın yapan oyuncu Hazal Kaya, bu kez katıldığı canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtladı.

“ÇOCUĞUN LGBT OLSA İLK TEPKİN NE OLURDU?”

Geçtiğimiz kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan başarılı oyuncu, “Çocuğun LGBT olsa ilk tepkin ne olurdu?” sorusuna cevap verdi.Kaya, “Beni hiç ilgilendirmez. Bu konuda çok hassasım. Benim ne tepkim olabilir? O benden başka bir birey. Onu yönlendirmek haddim değil. Ben ancak ona yol arkadaşı olabilirim. Hiçbir tepkim olamaz, haddim değil. Ben ona çok saygı duyuyorum. Onu çok seviyorum. Sadece ne ihtiyacı varsa onu karşılayabilirim” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Hazal Kaya’nın “Çocuğun LGBT olsa ilk tepkin ne olurdu?” sorusuna verdiği cevap sosyal paylaşım sitesi Twitter’da gündem oldu. Twitter kullanıcıları “Hazal Kaya” etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.