DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İlayda Şeker sosyal medyadan evlilik sinyalleri verdi

İlayda Şeker sosyal medyadan evlilik sinyalleri verdi
20.11.2021
527
A+
A-

Survivor 2021 sezonu yarışmacılarından İsmail Balaban ve İlayda Şeker’in aşkı, doludizgin devam ediyor. İlayda Şeker, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileriyle gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde evlilik sinyalleri verdi.

Survivor’dan sonra aşk yaşamaya başlayan İsmail Balaban ve İlayda Şeker, artık aşklarını gözlerden uzak yaşamıyorlar. İlayda Şeker, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde verdiği yanıtlarla, evliliğe yeşil yaktı.

Her fırsatta Balaban’ın memleketi Antalya Akçay’a giden İlayda Şeker, takipçisinden gelen ”Düğün ne zaman?” sorusuna, ”Arkadaşlar, bilmiyorum farkında mısınız? Ben Antalya’da yaşıyorum. Sizce neden?” yanıtını verdi.

Şeker, ”5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?” sorusuna ise ”Elmalı Akçay’da görüyorum” yanıtını vererek, evlilik iddialarını güçlendirdi.

En mutlu olduğu anın Fenerbahçe’nin 2014 yılında gerçekleşen şampiyonluğu olduğunu söyleyen Şeker, ”Bir tane daha var ama onu söylemem, bende kalsın. Büyüsü bozulur” ifadelerini kullandı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.