DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İnşaat işçilerinden Seda Sayan’a sert yanıt!

İnşaat işçilerinden Seda Sayan’a sert yanıt!
07.03.2018
240
A+
A-

Seda Sayan programında Ece Gürsel’e “Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya” demişti. İnşaat işçileri sendikası, Kadırgalı’ya “Şarlatan” diyerek cevap verdi.

Manken Ece Gürsel, dün Seda Sayan’ın kendi adını taşıyan programına konuk oldu. Programa Seda Sayan’ın inşaat işçileriyle ilgili sözleri damga vurdu. İnşaat işçileri sendikasından Kadırgalı’ya yanıt gecikmedi.

“SPERM BANKASINA NE GEREK VAR?”

Bilal Özcan, Ece Gürsel’e “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” diye sordu. Ece Gürsel ise Bilal Özcan’a bu konuyu annesiyle de konuştuğunu belirterek “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” yanıtını verdi. Bu sırada söze giren Seda Sayan’ın Ece Gürsel’e tavsiye olarak söylediği şu sözler tepkilere neden oldu: “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?”

İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI: ŞARLATAN

Seda Sayan’ın inşaat işçilerine yönelik sözleri tepki çekti. İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, Sayan’ın sözlerine şu ifadelerle tepki gösterdi: “Bu Seda Sayan’ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim. “(Gazetevatan)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.