DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kızlarını ilk kez paylaştılar!

Kızlarını ilk kez paylaştılar!
22.08.2019
244
A+
A-

1 yıl önce kızlarını kucaklarına alan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı. Ovalı kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile evli olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 1 yaşına giren kızı Mihran Ela’nın doğum gününü duygusal bir yazıyla kutladı.

Kızının fotoğraflarını ilk kez paylaşan Ovalı yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“Kızım… Daha gelmeden ismin geldi, sonra hissin geldi. Mihranım can parçam… Geldiğin an aşık oldum sana. Ömrümün geri kalanında en çok seni sevecek olmak, ne güzel bir hafiflik hissettirdi bana… Tarifsiz bir sevgi. Bilmeden, bildiğim o sonsuz bağ. Su gibi hissettim kendimi, hep yeşerten bir hayat gibi. Sayende. Yeniden keşfettim her şeyi. Yeniden başladım… Yeniden doğdum seninle. İyi ki doğduk. Seni büyürken görmek en güzel hayalim. Gülüşüne sakladığın hayat, sana cömert davransın dilerim. Çok sev, çok sevil yavrum! Vicdan yanı başında olsun, aklından düşen kalbine denk gelsin. İyi ki bizimlesin, iyi ki bizi seçtin. Hiç unutma; seni sen olduğun için hep seveceğiz, bir an bile vazgeçmeden… Sağlıklı yaşlara.”

Caner Erkin de eşinin paylaşımına “Aşkım iyi ki Mihranımızı doğurmuşsun. Dünyam güzel kızım iyi ki doğmuşsun prensesim” yorumunda bulundu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.