DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kubilay Aka ve Miray Daner’in ayrılık nedenine olay iddia!

Kubilay Aka ve Miray Daner’in ayrılık nedenine olay iddia!
01.08.2019
274
A+
A-

Kubilay Aka (24) ile Miray Daner (20) ekrana veda eden ‘Vatanım Sensin’in setinde aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün ilişkilerini sonlandıran çiftten Kubilay Aka, kendi sosyal medya adresinden açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu için ortaya olay bir iddia atıldı.

‘Vatanım Sensin’ dizisinin setinde yakınlaşan ve iki yıldır birlikte olan Miray Daner ile Kubilay Aka, sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.

Bu gelişmeyi sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşımla duyuran Kubilay Aka, aynı akşam ‘Gizli Kalsın’ adlı mekana oyuncu Hilal Altınbilek ile el ele girerken görüldü.

Kubikay Aka’nın ‘Çukur’ dizisindeki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu’nun da eşlik ettiği çift, mekanda geç saatlere kadar eğlendi.

‘AMA ONLAR ARKADAŞTI’

Bu arada magazin kulislerinde, Miray Daner’in kendisine bu haberi veren yakınlarına ”Ama onlar arkadaştı” dediği konuşuluyor.

‘HOŞÇAKAL MİROŞUM’

Kubilay Aka, ayrılık kararını sosyal medyada şu sözlerle duyurmuştu: ”Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.”

(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.