DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metin Akpınar’ın kızından çarpıcı sözler!

Metin Akpınar’ın kızından çarpıcı sözler!
15.10.2023
219
A+
A-

Metin Akpınar evlilik dışı doğan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nu kabul ettiğini dün açıklamıştı. Duygu Nebioğlu babasının açıklamasının ardından sosyal medyada paylaşımda bulundu. Nebioğlu, “Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığım da sanat tarihinin kaybı çok büyük olur” ifadelerini kullandı.

Evlilik dışı ilişkiden Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında iki çocuğu olduğu ortaya çıkan  82 yaşındaki Metin Akpınar, dün açıklama yaptı. Akpınar, “Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Akpınar’ın açıklama yapmasının ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Nebioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Metin Akpınar’ın yapmış olduğu basın açıklamasına karşılık son açıklamamı pazartesi günü İstanbul’da televizyon programında gerçekleştireceğim. Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur.”

“İYİ NİYETİMİ KULLANIP…”

“Bir insanın hayatı boyunca yapmış olduğu emeklerini yok edecek eğitim almadım Nebioğlu ailemden. Benim çok iyi büyütülmüş olmamdan kaynaklı iyi niyetimi kullanıp yalanlarıyla konuşmaya devam edenlerin sosyalist yapısının gerçekliğini bir araştırın önce.”

“Ve siz terbiyesiz troller, sizin kimler tarafınızdan tutulup bana attığınız mesajların, yaptığınız ahlaksızlığın farkındayım. Ben bu süreci Akpınar ailesiyle birebir yaşadım, kendinize başka sözler bulun. Avukatlarım sizler ile özel olarak ilgilenecek.”

“HİÇ KOLAY DEĞİLDİ”

“Ayrıca avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ’ın üstlendiği davam hiç kolay değildi. 1 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışıyoruz, önce avukatlarım hazırlanıyor sonra süreçlerimize beraber çalışıyoruz yani sığ beyinlerin anlayacağı bir durum değil ancak hata yapmış olmanız da sizi hemen kötü yapmaz troller.”

“Hayat her zaman bir şans verir Duygu Nebioğlu bir yere kadar şans verir. Neden suskunluğumu bozdum? Neden öz annem hakkında açıklamalar yapmıyorum? Nedenlerin cevapları hepsi bende, beni dinlediğinizde anlayacaksınız.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.