DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metin Akpınar’ın kızının ‘Umarım hayattadır’ dediği kadın yaşıyormuş

Metin Akpınar’ın kızının ‘Umarım hayattadır’ dediği kadın yaşıyormuş
18.10.2023
107
A+
A-

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun “Umarım hayattadır, onu arıyorum” dediği bakıcısı bulundu.

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikizlerinden Duygu Nebioğlu geçen günlerde ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına katılmış ve babasını suçlamıştı.

Metin Akpınar’ın “Tek gecelik ilişkiydi. Ben çocuklarımı kabul ettim, elimden geldiğince yardım ettim” şeklindeki açıklamasını yeterli bulmayan Duygu Nebioğlu şunları söylemişti:

* Tek gecelik değildi, aralarında ilişki vardı. Babam annem Suphiye Ormancı’nın hamile olduğunu öğrendi ve bizi doğurmasını engellemeye çalıştı. Annem onunla konuşmaya gittiğinde öyle korkutulmuş ki bugün bile konuşmaya korkuyor.

“ONA TEŞEKKÜR EDERİM”

* Annem iki aylıkken bizi Kemer’de yaşayan Adile Şener’e emanet etmiş. Ona teşekkür ederim. Umarım hayattadır. Beni şu an izliyorsa ‘Büyüdüm, 35 yaşına geldim ve teşekkür ederim’ demek istiyorum. Bakıcı olarak para karşılığında Adile Şener’e verilmişiz. Altı ay sonra ‘Annesi nerede?’ diye bir haber yapılmış. Haber sonrası bizi Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etmişler. Devlet bizi koru altına almış.

* Gerçek ailemi 18 yaşıma geldiğimde öğrendim. Gidip Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan soy kütüğümü aldım. Dayım Cumhur Ormancı’yı buldum.

“BABAN BİR KOMEDYEN”

* Dayım, bana ‘Senin baban bir komedyen’ dedi. Ben de ‘Metin Akpınar mı?’ dedim. ‘Sen bunu nasıl biliyorsun’ diye sordu. Ben de ‘Kardeşimle aramızda boy farkı var birbirimize ‘Metin ile Zeki’ diye takılırız o yüzden aklıma Metin Akpınar geldi” cevabını verdim.

* Metin Akpınar 14 yıl strateji uyguladı, vaatlerle beni bekletti. Mahkemeye vereceğimi söyleyince görüşme ayarlandı.

* Antalya’da bir otelde 12 saat boyunca karşılıklı konuştuk. Ben hikayemi anlattım. Bir yandan da bana ‘Karım bunu öğrenirse size zırnık koklatmaz’ diyordu.

“ANANIN YANINA GİT”

* Yaptığı açıklamada ‘Bunları yaşadığınız için çok üzgünüm’ dedi ama o şekilde davranmadı. Biz kardeşimle (Sevgi Nebioğlu) çok zorluklar yaşadık. Beni bir kez bile aramadı.

* Eşiyle de muhatap oldum. Birkaç saat görüştük, ilk başta çok iyi davrandı. Sonra çok ama çok kötü davrandı. ‘Gel bakalım sen, neden Metin Abi’nin üzerinden prim yapıyorsun. Git ananın yanına’ diye tepki gösterdi.

“AKPINAR SOYADINI ALMAM”

* Zeki Alasya, ‘Duygu hakkını arasın, Metin ona hakkını vermez’ dedi.

* Kesinlikle Akpınar soyadını taşımayacağım, benim soyadım ‘Nebioğlu’ dur. Yalancı insanların soyadını alamam. Trilyon verse kırgınlığım geçmez.

ADİLE ŞENER BULUNDU

Duygu Nebioğlu’nun “Umarım hayattadır” dediği bakıcı bulundu.

Haberi Instagram hesabından duyuran Nebioğlu, “Köyün muhtarı bize ulaştı. Adile Şener hayatta ve biraz önce konuştum. Kendisine vefa borcunu ödeyeceğim için çok mutluyum. Kalbimdeki derin yaralar biraz olsun kapanıyor. Bizler gibi hikayesi olanlar ve henüz sonuç alamayanlar asla pes etmeyin!’

Duygu Nebioğlu paylaştığı fotoğrafın altına da “Yaa sen nasıl bir kadınsın Adile teyzem. Bana bebekliğimi gösteren, neler olduğunu anlatan, 35 yıldır fotoğraflarımızı saklayan kadın” notunu düştü.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.