DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mine Tugay’dan yıllar sonra itiraf

Mine Tugay’dan yıllar sonra itiraf
13.07.2021
165
A+
A-

2013-2015 yılları arasında yayınlanan ‘Medcezir’ dizisinden ani bir şekilde çıkan oyuncu Mine Tugay’dan yıllar sonra ayrılık nedenine dair sansasyonel bir açıklama geldi.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un paylaştığı ‘Medcezir’ dizisi o dönemin en çok izlenen yapımlarından biriydi. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Metin Akdülger ve Mine Tugay gibi önemli isimler yer alıyordu.

O dönemler dizideki en popüler karakterlerden biri de oyuncu Mine Tugay’ın hayat verdiği ‘Ender Serez’ karakteriydi. Mine Tugay, canlandırdığı karakterin trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle diziden ayrıldı.

DİZİNİN ORJİNALİNDE BÖYLE BİR SAHNE YOK

‘Ender’ karakterinin ölümü dizinin orjinalini izleyenleri epey şaşırtmıştı çünkü Amerika’da yayınlanmış olan ‘Orange City’de bu şekilde çıkmıyordu karakter diziden. O dönem bunun nedeni epey araştırmış ve ortaya birbirinden sansasyonel iddialar atılmıştı.

Bu iddialardan biri de Mine Tugay’ın dizinin yönetmeni olan Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolünü arttırdığı için Tugay’la gerginlik yaşaması ve bu yüzden de Tugay’ın diziden çıkartılmasıydı.Ancak konu hakkında ne ‘Medcezir’ ekibi ne de Mine Tugay bir açıklama yapmamıştı.

Mine Tugay Tugay, Instagram hesabından yapmış olduğu soru – cevap etkinliğinde diziden neden çıktığını yıllar sonra açıklamış oldu. Diziden ayrılmasını “bir nevi aforoz” diyen Mine Tugay’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.