DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tuba Büyüküstün’den sert tepki!

Tuba Büyüküstün’den sert tepki!
18.08.2020
214
A+
A-

Oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından kendisi hakkında yapılan aşk haberine çok sert bir şekilde tepki gösterdi. Büyüküstün, hakkında ortaya atılan eski eşinin de arkadaşı olan yönetmen Cevdet Mercan ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiasına ateş püskürdü.

Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen’le 3 yıl aşk yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

‘BEBEK’TE EL ELE APARTMANDAN ÇIKTILAR’ İDDİASI…

Oyuncu hakkında yapılan haberde Büyüküstün’ün, eski eşinin de arkadaşı olan yönetmen Cevdet Mercan ile yeni bir aşka yelken açtığı, eski eşi Onur Saylak’ın da arkadaşı olan yönetmenle el ele görüldüğü öne sürüldü. İddiaya göre Büyüküstün ile Mercan Bebek’te bir apartmandan el ele çıkarken görüldü. Şeref Sözü dizisinin çekimleri için İzmir’e gitmeye hazırlanan Cevdet Mercan’ın başka bir sevgilisi olduğu da haberde yer aldı.

Bu haber güzel oyuncuyu isyan ettirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tuba Büyüküstün, haberin yer aldığı gazeteye şu sözlerle yüklendi:

“Sizin saygısızlığınızdan mütevellit bu hakkı kendimde görüyorum. Delirdiniz herhalde! Nereye saldıracağınızı şaşırdınız! Bu kadar kolay mı insanlarla oynamak! Biraz bir göz atın vicdanınıza içinde bir şeyler kaldı mı diye… Çünkü vicdanın varsa insansındır”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.