DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Müge Anlı’dan Beşiktaş taraftarına cevap

Müge Anlı’dan Beşiktaş taraftarına cevap
08.05.2018
273
A+
A-

Beşiktaş-Kayserispor maçında aleyhine küfürlü tezahüratlar yapılan Müge Anlı, “Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu dedim” diyerek siyah beyazlı taraftarlara cevap verdi.

Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı’dan açıklama geldi.

Beyaz TV’ye konuşan Anlı “Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağ olsun” diye konuştu.

Gerilimin ardından futbol yorumcusu Sinan Engin, Müge Anlı’nın Tolga Zengin’i arayıp özür dilediğini söyledi.

Anlı, olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini tribünden izlemiş ve sonrasında Tolga Zengin’i taraftarlarla tartıştığı için çıkan olaylarda bir nevi sorumlu göstermişti.(Cumhuriyet)

Anlı, kendi programında şu yorumu yapmıştı

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN…


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.