DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nihat Doğan Beyaz TV Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu mu?

Nihat Doğan Beyaz TV Söylemezsem Olmaz’dan kovuldu mu?
11.09.2018
236
A+
A-

Önceki gün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu evde alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Doğan’a bir şok daha! Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında yer alan Nihat Doğan’ın işine son verildiği iddia edildi.

11-16 yaşındaki kız çocuklarını evde alıkoyma iddiasından sonra Beyaz TV yönetiminin, sabahları magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan’ın işine son verdiği iddia edildi.

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Nihat Doğan ise gözaltı olayı olmadığını sadece ifadeye çağrıldığını söylemişti. Olayla ilgili adli soruşturma sürerken, Beyaz TV yönetiminin Nihat Doğan’ın “Söylemezsem Olmaz” programındaki görevine son verdiği iddia edildi.

Doğan, hafta içi her sabah Beyaz TV’den canlı olarak yayınlanan programda Ece Erken ve Bircan Bali ile birlikte yorumculuk yapıyordu.

‘NİHAT DOĞAN ÇOK ÖNEMLİ BİR SİMGEDİR’

Beyaz TV’de yayımlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında iki kız çocuğunu alıkoyduğuna dair iddialara yanıt veren Doğan ise, “15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” ifadelerini kullandı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.