DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nurgül Yeşilçay yeni filmi için öyle bir değişti ki, görenler tanıyamadı!

Nurgül Yeşilçay yeni filmi için öyle bir değişti ki, görenler tanıyamadı!
01.08.2019
274
A+
A-

Nurgül Yeşilçay yeni filmi için öyle bir değişti ki, görenler tanıyamadı! Selçuk Aydemir’in, 2015’te çıkan ve uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabı ‘Mahalleden Arkadaşlar’la aynı ismi taşıyan filminde, bambaşka bir tipe giren Nurgül Yeşilçay, 90’lı yılların mahalledeki teyzelerini hatırlatacak.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’un yer aldığı ‘Mahalleden Arkadaşlar’da Yeşilçay, İlknur karakteriyle güldürecek.

Rolü gereği Anadolu kadını imajına bürünen ünlü oyuncuya, yuvarlak hatlara sahip görünmesi için şişmanlatma aparatları takıldı ve 90’lı yılların modası olan perma saç yapıldı.

Ünlü oyuncu sete her gün iki saat önceden gelerek, saçı tellerle sarılarak perma yapıldı. Yeşilçay, rolüne adapte olmak için ise sete başlamadan 10 gün önce, evinde şişmanlatma aparatlarıyla çalıştı.

Canlandırdığı her rolü fenomen haline getirmeyi başaran Türkiye’nin en başarılı ve sevilen oyuncuları arasında yer alan Nurgül Yeşilçay, yeni filmindeki İlknur karakteriyle komedi izleyicisinin de sevgisini kazanacak.

Selçuk Aydemir’in çocukluk yıllarından esinlendiği ve tabletlerin, akıllı telefonların olmadığı, çocukların ‘çocuk’ olduğu, ‘çocuk gibi’ oynadığı, gerçek arkadaşlığın keşfinin vurgulandığı 90’lı yıllarda geçen ‘Mahalleden Arkadaşlar’, yine komedi filmlerine yeni bir lezzet kazandıracak.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.