DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oyuncu Gürgen Öz, Şeyma Subaşı ile böyle dalga geçti

Oyuncu Gürgen Öz, Şeyma Subaşı ile böyle dalga geçti
05.07.2019
256
A+
A-

Oyuncu Gürgen Öz, kitabı 40 bin tane satılan Şeyma Subaşı’nı ti’ye aldı. Öz, ” Edebiyata bu kadar düşkün bu kitle bizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak” sözleriyle kitabı alanlara da yüklendi.

Şeyma Subaşı’nın iki hafta önce çıkan ve kısa sürede 40 bin adet satılan kitabı ‘Sadece Şeyma’nın yoğun talep üzerine ikici baskısının çıkacağı duyurulmuştu.

AĞIR GÖNDERMELERDE BULUNDU

Kitabın büyük çoğunluğunun tükenmesi haberleri üzerine ünlü oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Şeyma Subaşı’na ve kitabı alanlara ağır göndermelerde bulundu.

İNANIYORUM BU KÜTLEYE BEN”

Başarılı oyuncu, kitabın 40 bin satılması haberlerine, ” The K.R.O! Şeyma Subaşı kitap çıkarmış. Gerçekten Tebrik ediyorum, ilk baskı 40 bin ve anında tükenmiş! Edebiyata bu kadar düşkün bu kitle, bizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak, inanıyorum bu kütleye ben! Kimse demesin ki bu ülkede kitap okunmuyor!” sözleriyle tepki gösterdi.(Cumhuriyet)

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.