DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oyuncu Taner Ölmez, sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile objektiflere takıldı

Oyuncu Taner Ölmez, sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile objektiflere takıldı
02.11.2019
269
A+
A-

Mucize Doktor dizisinde Doktor Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, sevgilisi ile el ele bir AVM’de dolaşırken kameralara takıldı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmeyen sempatik oyuncu, hiçbirinin ricasını kırmadı.

Mucize Doktor’da Ali Vefa karakterini oynayan Taner Ölmez, özel hayatı en çok merak edilen oyuncuların başında geliyor. Taner Ölmez, farkındalık yaratan dizisi sonrası artık attığı her adımlada ses getirmeyi başarıyor.

TANER ÖLMEZ’İN SEVGİLİSİ KİM?       

Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı olan Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyor. Hatta bu birlikteliği öğrenen birçok kişi büyük de bir şaşkınlık geçirmişti. Bunun nedeni olarak ise aşık çiftin kameralardan uzak bir ilişki yaşıyor olması. Fakat ikili, önceki gün bir AVM’de objektiflere yakalandı.

Sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile birlikte geldiği AVM’de bir restoranda yemek yiyip koyu bir sohbete oturan aşıklar, daha sonra AVM’de kısa bir gezintiye çıkıp mağaza reyonlarındaki ürünler incelediler. Ayrıca genç hayranlarının da fotoğraf isteklerini kırmayan Ölmez, mütevazi ve sempatik kişiliğiyle dikkat çekti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.