DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ’u çıldırtan soruya çok sert yanıt!

Pınar Altuğ’u çıldırtan soruya çok sert yanıt!
04.12.2020
339
A+
A-

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Jülide Ateş’in sunduğu ’40’ programına konuk oldu. “Aldatan kadın mısınız?” sorusuna çok sert yanıt veren Pınar Altuğ, “Sana ne ya da kime ne! İlk kocamla evlenirken ‘Seviyor musun’ diye sordunuz mu?” dedi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş’in sunduğu ’40’ programının bu haftaki konuğu oyuncu Pınar Altuğ Atacan oldu. Pınar Altuğ, önceki evliliğiyle ilgili sorulan soruya sert tepki gösterdi.

“BEN BİRİSİNİN YUVASINI BOZMADIM”

“Pınar Altuğ aldatan kadın mı?” sorusuna, “Sana ne ya da kime ne! İlk kocamla evlenirken ‘Seviyor musun’ diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Hayatımın hiçbir döneminde özel hayatımla ilgili konuşmadım. Ben birinin yuvasını bozmadım. Ben kendi evliliğimi bitirdim. Geriye dönüp bunları konuşmak çok saçma” yanıtını verdi.

“BOŞANMA KARARINI DİZİDEYKEN ALDIM”

Bu cevapla Jülide Ateş’e de sert çıkan Altuğ, “Pınar Altuğ dipten nasıl çıktı?” sorusuna ise “Ben Çocuklar Duymasın dizisinden oynarken boşanma kararı aldım. Bu kararı bilen Birol Güven vardı. Ben Birol’a ‘Böyle bir karar aldım. Rolüme zarar verebilir istersen gidebilirim’ dedim. O da ‘Saçmalama böyle bir şey olabilir mi?’ dedi. Öyle bir şey oldu ki biz sonradan el sıkıştık ve gittik. Kendim istedim. Bir şeyler olunca ‘Ben gidiyorum’ dedim. O da ‘Tamam’ dedi” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Pınar Altuğ’un eşi Umut Elçioğlu’nu Kocaeli’nde askerlik yaparken, Tony Teodoridis ile aldattığı iddia edilmişti. Elçioğlu, askerde izne ayrılarak hiç kimseye haber vermeden evine gitmiş ve camdan kaçmaya çalışan Tony’yi gördüğünü öne sürmüştü.

Daha sonra Tony Teodoridis, Pınar Altuğ’un kendisini de Can Tezal ile aldattığını itiraf ederek, “Ne ekerseniz onu biçersiniz. Umut Elçioğlu’nun başına ne geldiyse, aynısı benim başıma da geldi. O ne hissettiyse aynısı ben de hissediyorum. Ama ben Umut kadar sinirli değilim. Çünkü ben evli değildim” demişti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.