DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Saba Tümer ve ünlü isimlerden Ayda Gezgin paylaşımları

Saba Tümer ve ünlü isimlerden Ayda Gezgin paylaşımları
04.11.2020
294
A+
A-

İzmir’deki arama kurtarma çalışmalarının 91. saatinde Rıza Bey Apartmanı’nda bir mucize daha gerçekleşti. 3 yaşındaki Ayda Gezgin kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak çıkarıldı. Herkese duygusal anlar yaşatan bu mucize kurtuluş gündeme damga vurdu. Ünlü isimler de sosyal medya hesabından Ayda bebek için duygularını paylaştı.

İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, birçok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığını paylaştı. 91 saat sonra ulaşılan çocuğun 3 yaşındaki Ayda Gezgin olduğu öğrenildi. Gelişmelerin ardından ünlü isimler de Ayda bebek için bir mesaj yayınladı.

Bergüzar Korel: Ayda bebek… Mucizemiz… Umudumuz… Kahramanlarımız ayağınıza taş değmesin. Allah’ım sizi hep korusun.

Saba Tümer: 91. saat ve yine bir mucize…Radyo açık taksi şoförü gözyaşları içinde ben gözyaşları içinde miniğimizin kurtarılışını dinliyoruz. Çok şükürler olsun. Umudumuzsun Ayda bebek. Hayata yeniden hoş geldin. Bundan sonra yüzün hep gülsün, hep mutlu ol inşallah…

Hadise: Sen umutsun Ayda! Hâlâ gülümsüyor olmanın bize yaşattığı mutluluğu tarif edebileceğim bir kelime yok! Umarım mucizeler yaşanmaya devam eder.

 Doğa Rutkay Kamal: Hoş geldin evlat! Hoş geldin Ayda! Seni bize yeniden getiren tüm kahramanlarımız! İyi ki varsınız…

Deniz Seki: Bugün umudumuz senin gülen yüzün oldu. Aramıza tekrar hoş geldin güzel kızım.

Demet Şener: Allah’ım sana çok şükür… O güzel yüzünü severim senin. Sabah mutluluğumuz oldun hepimizin. Mucizenin adı Ayda.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.