DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şahan Gökbakar sabaha karşı kötü haberi verdi!

Şahan Gökbakar sabaha karşı kötü haberi verdi!
05.08.2021
1.017
A+
A-

Türkiye’nin birçok noktasında devam eden orman yangınları 8’nci gününde. Marmaris’te yazlığı bulunan ve yaptığı canlı yayınlarla sık sık yardım çığlıklarını duyurmaya çalışan Şahan Gökbakar, gece yarısı kötü haberi verdi. Gökbakar “Komşumuzun evi göz göre göre yandı. Yazık çok yazık” dedi.

Türkiye’yi saran orman yangınları devam ediyor. Marmaris’te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Olay yerinden paylaşımlarını sürdüren Gökbakar, yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla sosyal medya hesabından yardım istemeye devam ediyor.

Sık sık yardım çığlıklarını duyurmaya çalışan Şahan Gökbakar, dün yangınların çevre evlere ulaşmak üzere olduğunu duyurmuştu. Sabaha karşı tekrar paylaşım yapan Gökbakar, ne yazık ki kötü haberi verdi.

“ÇOK KÖTÜ ÇOK…”

Gökbakar sabaha karşı 4’te yaptığı yayınında şunları söyledi:

* Sevgili dostlar söylediğim gibi yangın maalesef evi sardı. Komşumuzun evi göz göre göre yandı. Ev alevler içinde. Yazık, yazık, yazık… Burada ortalık karıştı. Çok kötü çok…

* Yaa gündüz size bu evi gösterdim ve dedim ki bu yangın buraya gelecek. Canına yandığımın helikopteri bir-iki su atsa evi ıslatsaydı bari geç alev alsaydı. Of Allah’ım of. Yapacak hiçbir şey yok şu an. Maalesef…

* Evin sahibi İsmail Bey’i üç defa aradık ama maalesef telefonu kapalı, ulaşamadık. Saat 04.00 ve bununla uğraşıyoruz. İnanın yapacak hiçbir şey yok.

“MÜDAHALE YETERSİZ OLUNCA…”

* Maalesef yetersiz müdahaleleler bu şekilde sonuçlar doğuruyor. Müdahale yetersiz olunca zamanında olmayınca bu şekilde alev alev insanların evleri yanıyor.

* Ahşap bir evdi sanırım. Of of çöktü ev. İtfaiyemiz maalesef burada değil. Halbuki bir saat önce gelinseydi ama onlar da öbür tarafı bırakamadı.  Allah yardımcımız olsun.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.