DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merve Boluğur, Yağmur Tanrısevsin’i sildi

Merve Boluğur, Yağmur Tanrısevsin’i sildi
20.06.2019
271
A+
A-

İki yakın arkadaş Merve Boluğur ile Yağmur Tanrısevsin’in dostluğunu o fotoğraf bitirdi!

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, 9 Haziran’da nikah masasına oturdu. Murat Dalkılıç düğüne, sevgilisi Hande Erçel ile katıldı. Yağmur Tanrısevsin’in Hande Erçel ile verdiği poz, Merve Boluğur ile dostluğunu bitirdi.

Bir dönem çok yakın arkadaş olan Boluğur ve Tanrısevsin, sosyal medyada birbirlerini takibi bıraktı. Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturmuş, 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanmıştı.

(Sözcü)

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.