DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi!

Gupse Özay ve Barış Arduç evlendi!
30.07.2020
228
A+
A-

6 yıldır birlikte olan oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç, Çeşme’de evlendi. Ünlü çift, nikah öncesi basın mensuplarına ilk duygularını paylaştı. Her şeyin bir anda gerçekleştiğini söyleyen Gupse Özay, ‘Deneyelim dedik, bir anda oldu’ dedi. Barış Arduç ise, ‘Seneye düğünde görüşürüz inşallah’ ifadelerini kullandı.

Oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç, bugün Çeşme’de kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi. Nikah öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan çiftin mutlukları da görmeye değerdi.

Gupse Özay, ‘Bayram geliyor, biz de bayram sonrası dönüyoruz İstanbul’a çekimler başlıyor. Dedik ki, ‘Hadi gel bir deneyelim, bir anda oldu. 2-3 günde, yaz ayındayız, kış olacağına böyle olsun dedik’ ifadelerini kullanırken, Barış Arduç, ‘Gönül isterdi ki halayla karşılayalım ama malum pandemi dönemi. Artık birkaç ay sonra, seneye düğünde tekrar görüşürüz inşallah’ dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.