DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şahan Gökbakar’dan Kerem Kınık’a seslendiği yeni bir paylaşım

Şahan Gökbakar’dan Kerem Kınık’a seslendiği yeni bir paylaşım
11.04.2023
135
A+
A-

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a seslendiği yeni bir paylaşım daha yaptı. Kınık’ın fotoğrafını paylaşan Gökbakar, “Seni unuttum zannetme yarışmayan Kerem” dedi.

Türkiye’yi sarsan ve 50 bini aşkın yurttaşın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. gününde, AHBAP Derneği’ne çadır sattığı Cumhuriyet tarafından ortaya çıkarılan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepkiler sürüyor.

Son olarak ünlü komedyen Şahan Gökbakar, çadır skandalının ardından istifa etmeyi düşünmeyen ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Kınık’a seslendiği yeni bir paylaşım daha yaptı.

“SENİ UNUTTUM ZANNETME”

Gökbakar, yeni paylaşımında Kınık’ı istifaya çağırarak, “Güzelim Kızılay’ın itibarını ve güvenilirliğini yerle bir ettin. Hâlâ hiç tınlamadan o koltukta oturuyorsun” dedi.

Gökbakar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Seni unuttum zannetme yarışmayan Kerem. Güzelim Kızılay’ın itibarını ve güvenilirliğini yerle bir ettin. Hala hiç tınlamadan o koltukta oturuyorsun. Seni aday maday da yapmadılar değil mi? Kerem Kızılay senin değil, bizim Kızılayımız. Kalk o koltuktan!”

cumhuriyet.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.