DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arto’dan Çağla Şıkel’e olay sözler

Arto’dan Çağla Şıkel’e olay sözler
16.11.2019
258
A+
A-

Çağla Şıkel’in YouTube kanalında yayınladığı ‘Mini etek ile oturma ve kalkma’ konulu videosuna şarkıcı Arto’dan tepki geldi. Ünlü manken ve sunucuyu sert bir dille eleştiren Arto, Çağla Şıkel’in geçtiğimiz yıllarda canlı yayında verdiği frikik görüntüsünü hatırlattı.

Manken ve oyuncu Çağla Şıkel, önceki gün YouTube, hesabından bir video çekerek mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi verdi. Şıkel’in bu videosunu gören Arto’dan jet hızında bir cevap geldi.

“İNSAN ADAPLI OLUR”

Arto, Çağla Şıkel için ”İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin” dedi. Sosyal medya hesabı üzerinden frikik görüntüsünü paylaşan Arto, kısa süre sonra bu paylaşımı sildi.

NE OLMUŞTU?

Çağla ŞIkel’in seneler önce “Her Şey Dahil” programında dans ederken göğsü açılmıştı. Çok konuşulan bu canlı yayın kazası, YouTube’da ‘En Popüler Video’ kategorisinde yer aldı ve 1 milyon kez izlendi.

DEFİLEDE DE FRİKİK VERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda  Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde podyuma çıkan manken Çağla Şıkel, kıyafetinin azizliğine uğrayarak talihsiz bir frikik vermişti.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.