DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Tuba Ünsal’a yakışmadı’

‘Tuba Ünsal’a yakışmadı’
23.07.2019
292
A+
A-

Modelliği bıraktıktan sonra podyumlara veda eden ancak sonrasında tiyatro sahnelerinde boy göstermeye başlayan Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi oldu.

İki çocuk annesi 37 yaşındaki Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yer aldığı renkli projeler ile sayfasını da son derece ilginç bir yere dönüştüren Ünsal, hesabından yaptığı son paylaşımla bu defa takipçilerinin eleştirilerini aldı.

Sosyal sorumluluk projelerini destekleyen ve bunlara dair bol bol paylaşım yapan Ünsal, yer alacağı son projenin muhtemel tanıtımı için çektirilmiş kareyi paylaşınca olanlar oldu. Elinde silah tutarken çekilmiş karesini instagram hesabına yükleyen Ünsal’a; “Silahsız bir dünya isterken silahla resim paylaşmak olmamış” şeklinde bir tepki geldi. Silahın özellikle diziler üzerinden fazlasıyla özendirildiği bir dönemde böyle bir poz vermenin ne kadar yanlış olabileceğinin ve böylesine tepkiler geleceğinin farkında olan Ünsal kendisine yapılan yoruma; “Bazen silahsız bir dünyayı hayal etmek için obje olarak içinin anlamını boşaltıp yer vermek lazım” şeklinde bir yanıt verdi. Ancak Ünsal’ın bu yanıtı bile ona ‘Tuba Ünsal’a yakışmadı’ şeklinde yorumlar yapılmasının önüne geçemedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.