DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şampiyon Ogeday’dan olay yorum

Şampiyon Ogeday’dan olay yorum
05.03.2020
266
A+
A-

Survivor tarihine damga vurmuş şampiyonlarla Survivor 2020’yi mercek altına almaya devam ediyoruz. Bu kez Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken’le yeni sezonu masaya yatırdık.

Survivor’ın 2017 sezonuna olgun tavırları, efendiliği ve parkurlardaki yüksek performansıyla damga vurmuş bir isim Ogeday Girişken. Özellikle yaşının küçüklüğüne rağmen sergilediği olgun davranışlarıyla gönüllere taht kurmuştu. Survivor parkurlarını ve adayı en iyi tanıyanlardan biri olan Ogeday’dan yeni sezonu değerlendirmesini istedik.

“YENİ SEZON ÇOK RENKLİ”

Ogeday’a göre, Survivor 2020 çok renkli ve farklı. Çünkü yarışmacılar geçmiş sezondakilere göre daha eğlenceli. Üstelik istekli ve hırslılar. Ancak yeni sezonda inanılmaz sportif başarılar göremediğini söyleyen Ogeday, “Öte yandan yarışmacıların mücadeleleri renkli geçiyor” dedi.

Ünlüler takımından Sercan Yıldırım ve Ersin Korkut’a ayrı bir sempati duyduğunu belirten Ogeday, “Fakat adaya yakışmayan bir yarışmacı var; Yasin Obuz. İtici ve yapmacık geliyor bana. Adaya adım attığı ilk günden başladı negatifliği. Hep bir saldırı halinde. Sanki kendini saldırmaya şartlayarak gitmiş adaya” diye konuştu.

“BENİ ÜZENLER OLDU”

Öte yandan kendini şaşırtan isimlere de değinen Ogeday, “Cemal Can Seven beni çok şaşırttı. Gayet iyi bir performansı var. Çok da sıcak ve doğal. Tayfun’da beni şaşırtanlar arasında. Ondan bu kadar iyi performans beklemiyordum. Sporcu olarak adaya gelip de olumsuz yönde şaşırdıklarım da oldu. Baktığınız zaman atletik ve sporcu bazı isimler, spor kökenli olmayan yarışmacılarla kafa kafaya geliyor. Bu durum beni üzdü” dedi.

“SURVIVOR 2020 ŞAMPİYONU KADIN OLMALI”

Ogeday, bu sezon şampiyonunun bir kadın olmasını istediğini söyleyerek, “Meryem Kasap ve Elif Gören çok iyi oynuyor. Yeni gelen Aşkım’ın performansı da gayet iyi çıktı. Adaptasyon sürecini atlattıktan sonra daha da iyi olabilir. Survivor kadın şampiyona hasret kaldı” diyerek bir kadının şampiyon olmasını çok istediğini belirtti.

“PERFORMANS VE İYİ KARAKTER ŞART”

Ogeday, Survivor’da şampiyonluğa götüren en önemli şeyin parkurlarda gösterilen yüksek performans olduğunun altını çizerek, “Ada yaşantısı önemli tabii ama yarışları mutlaka kazanmanız gerekir. İyi bir performans herkesi tatmin ediyor, akabinde iyi bir karakteri de yanına koyarsanız şampiyonluk gelir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Şebnem Ber (sebnem@acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.