DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seda Bakan diziden ayrıldığını duyurdu!

Seda Bakan diziden ayrıldığını duyurdu!
18.12.2020
251
A+
A-

‘Mucize Doktor’a sonradan dahil olan Seda Bakan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziden ayrıldığını duyurdu.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi ‘Mucize Doktor’ dün akşam 42. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide ‘Adil Hoca’nın kızı Ferda’yı oynayan Seda Bakan ise kadrodan ayrıldı.

“ÇOK GÜZEL VE YORUCU BİR PROJEYDİ”

Geçen haftalarda corona virüsüne yakalanan ve kısa sürede sağlığına kavuşan oyuncu, Instagram hesabından kızı için karavanda süt sağdıktan sonra çektirdiği fotoğrafını paylaşarak “Mucize Doktor’a ve Ferda’ya bu akşam veda ettim. Çok güzel ve yorucu bir süreçti. Tekrar güzel projelerde görüşmek üzere” notunu ekledi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.