DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncularından Neslihan Yeldan, ölümden döndü!

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncularından Neslihan Yeldan, ölümden döndü!
14.11.2020
258
A+
A-

FOX’ta yayımlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde rol alan Neslihan Yeldan, ölümden döndü. Ünlü oyuncu, sette yere düştüğünü ve çok tehlikeli bir kazadan şans eseri kurtulduğunu açıkladı.

Instagram’dan açıklama yapan 51 yaşındaki oyuncu, “Dün sette ayağım, mermer zemine düştüm. Topuklu ayakkabılarım olduğundan kendimi koruyup, kontrol etme şansım azdı. Etrafımdakiler hızlı müdahale etmeseydi kafamı da vurabilirdim. Sonucu daha sevimsiz olabilirdi” diye yazdı.

Sözlerine devam eden Yeldan, “Bir garip sevindirin’ diyen olmuş Bizim kültürümüzde ne güzel yardım sebepleri var. Ben de bir SMA’lı bebeklere nefes olmak için hareket ediyorum zaten. Dedim ki sonra, insan hayatı pamuk ipliğine bağlı işte, bir anda bitiyor ömür. Oysa bebeciklerin hayatı her gün kısalıyor, zamanları azalıyor, anne babaları hep endişeli.”

“Belki bugün seçeceğiniz bir bebeğe bir kahve parası, harçlığınızdan, alışverişinizden artanı, gönlünüzden kopanı yollarsınız. Bir dileğiniz için bir kuş” havalandırın” açıklamasını yaptı. Takipçilerine tavsiye de veren oyuncu, “Bu dram gözümüzün önünde yaşanırken bir paket sigaraya 20 TL vermeden önce düşünün ne olur.”

“İşte o zaman cumalar daha hayırlı, daha uğurşu ve bereketli olur. Biraz bel ağrısı ve sıyrılmış diziler dışında ben iyiyim” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncuya çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.